HERBAL OATS

Een overheerlijk EN gezond ontbijt! Herbal Oats is een ontbijt met biologische havermout, wat makkelijk klaar te maken is en ook onderweg gegeten kan worden.

Herbal Oats is ontstaan om het gemakkelijker te maken voor mensen om gezond en makkelijk de dag te beginnen. De ingrediënten in dit krachtige ontbijt zijn biologisch en bevatten alleen pure ingrediënten. De cups worden met liefde gemaakt en het doel is om mensen een betere start van de dag te geven.

De toevoeging van een adaptogeen in Herbal Oats is de kers op de taart. Zo bevatten de cups ashwagandha of maca, om zo een shot energie te geven, de hormonen in het lichaam te balanceren en weerstand te bieden tegen stress.

Andere top ingrediënten die Herbal Oats bevatten zijn bijvoorbeeld hennepzaad en bosbessen poeder. Hennepzaad bevat de perfecte balans tussen omega 3 en 6 vetzuren en bosbessen poeder zit vol met antioxidanten.

Daarnaast is de smaak heerlijk door de pure chocolade en kokosrasp. Een klein beetje zwarte peper is toegevoegd zodat de ashwagandha of maca beter wordt opgenomen door het lichaam.

Het handige aan Herbal Oats is dat je alleen maar vega melk hoeft toe te voegen (kan warm, maar ook zeker koud), 15 minuten wacht en je kan het gelijk eten! Daarom kan je dit ook makkelijk on the road eten, op het werk, of na het sporten. Voeg zelf nog wat fruit of honing naar smaak toe en je hebt een heerlijk ontbijt of lunch achter de kiezen. Wij zijn fan!

Ook mega leuk: wanneer je bent uitgegeten, kan je een kruid of eetbare bloemen planten in de cups! Zelf de cups vullen met een beetje bio potgrond, een paar meegestuurde zaadjes planten, veel geduld hebben en liefde geven en enjoy je eigen kruiden of bloemetjes.

Vorige
Vorige

Party aftercare

Volgende
Volgende

Pruikzwam